Next IT Computers

 

 
PARTENERI
Cyberland
eMAG
Seriale Online
e-Cablu Romania
Radio Net Romania

Instaleaza toolbarul nostru

 

 

DESPRE COMPANIE

     Next IT Computers este o companie tanara care s-a impus repede pe piata serviciilor IT datorita calitatii, pretului, performantei si a flexibilitatii ce ne caracterizeaza.

     Ne-am lansat pe piata serviciilor IT incercand sa ne adaptam oferta dupa cerintele si necesitatile clientilor, oferind solutii profesionale, puternice si fiabile dedicate atat companiilor cat si publicului larg. Folosind cele mai noi tehnologii in domeniul transmisiunilor de date si bucurandu-ne de colaborari importante, Next IT Computers poate garanta calitatea si durabilitatea serviciilor sale.

     Inca de la inceput ne-am dorit ca serviciile oferite de firma noastra sa fie unele dintre cele mai profesionale si competitive, si am putea spune dupa mai bine de trei ani de activitate ca am reusit.

 

 

CINE SUNTEM NOI?

     O echipa tanara, dinamica, profesionista ai pluridisciplinara, capabila sa investeasca cunostinte, experienta, creativitate, pasiune si efort in fiecare proiect in parte. In plus pe perioada contractului fiecare client  este considerat parte integranta a echipei, fiind preluate toate informatiile si sugestiile sale pentru a fi siguri de reusita

 

 

OFERTA NOASTRA

     Asiguram o gama cuprinzatoare de servicii, care va pot ajuta sa va protejati investitia in IT, sa integrati tehnologii noi si sa asigurati personalului dvs. accesul la asistenta tehnica de care are nevoie.

     Serviciile noastre sunt, dar nu se limteaza la:

     Pentru orice alte cerinte si eventuale tipuri de colaborare, ne puteti contacta.

2007-2011 Next IT Computers. All Rights Reserved
 
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree computers / hardware web templates