Next IT Computers

 

 
PARTENERI
Cyberland
eMAG
Seriale Online
e-Cablu Romania
Radio Net Romania

Instaleaza toolbarul nostru

 

Ce inseamna "Externalizare IT" ?
    
Externalizare IT este procesul prin care o companie contracteaza o alta companie pentru a se ocupa de infrastructura IT interna. In limba engleza IT Outsourcing este cunoscut tarilor din vestul UE si SUA inca de acum 20 de ani. La noi acest proces de externalizare este in plina dezvoltare. Pentru marea majoritate a companiilor din Romania, externalizarea IT poate duce la o scadere drastica a chelutielilor.

 


De ce ?
    
Simplu. Daca detineti un departament IT, va faceti foarte multe griji legate de angajati, de salariile angajatilor care lucreaza in departament, de conditiile ce le puteti oferi pentru ei. In marea majoritate a departamentelor IT din companiile romanesti lucreaza cel putin doua persoane, ceea ce inseamna ca un manager plateste minim 2000 RON pentru a tine acel departament. Externalizarea IT-ului devine o solutie foarte buna din toate punctele de vedere in companii.

Ce avantaje are compania mea daca semnez un contract de Externalizare IT ?
    
Mult mai multe decat cu un departament IT. Atunci cand detineti un departament IT aveti doar cateva persoane in acel departament. Ce fac acele persoane daca se lovesc de o problema prea "grea" pentru cunostintele lor ? In mod sigur o sa apeleze la prieteni sau la alte cunostinte din exteriorul companiei pentru ajutor, ceea ce pentru dumneavoastra nu ar fi tocmai bine. Atunci cand aveti un contract cu o companie ce ofera servicii de Externalizare IT nu o sa aveti astfel de probleme. In cadrul Next IT Computers exista o echipa numeroasa cu o vasta cultura in domeniul IT si va pot ajuta sa va rezolvati problemele tehnice in cel mai scurt timp.
     Consultantii din cadrul companiei de Externalizare IT sunt disponibili de fiecare data cand sunati, nu isi iau zile libere, lucreaza si in weekend daca este nevoie fara sa va ceara marire de salariu. Prin Externalizare IT centralizati tot ceea ce inseamna IT in companie, nu va enervati cu achizitiile de produse it si cu problemele tehnice. Gazduirea site-ului si a adreselor de e-mail sunt tot la noi, iar dumneavoastra deveniti un manager fericit. Costurile ce compania dumneavoastra trebuie sa le suporte sunt cu cel putin 50% mai mici decat in cazul unui departament IT. Ca exemplu, daca detineti o companie cu 15 calculatoare si cateva imprimante o sa platiti un abonament lunar de maxim  150 Euro, in functie de complexitatea retelei si de cunostintele angajatilor dumneavoastra in IT. Cu banii ce va raman de pe urma renuntarii la departamentul IT puteti sa va achizitionati aparatura noua in cadrul companiei, acolo unde cu siguranta aveti nevoie de un monitor nou, un calculator nou sau de upgrade la unul din calculatoarele existente. Cheltuielile sunt deductibile integral, deoarece Next IT Computers va emite o factura lunara de Servicii IT.

Cum va dati seama daca o companie de Externalizare IT va ajuta cu adevarat ?
    
La inceput o sa vi se para ca toate companiile ce ofera servicii it sunt la fel, toti vor doar banii si nu vor sa faca nimic. Va puteti da singur seama daca ati gasit compania de care aveti nevoie abia in doua sau trei luni de la semnarea contractului, atunci cand trageti o linie si observati daca cei de la IT au venit la timp atunci cand ati sunat, daca au adus produsele solicitate intr-un timp relativ scurt, daca ati avut probleme cu e-mailul sau daca v-au vorbit frumos de fiecare data cand au venit sa va rezolve problemele IT din cadrul companiei.
     Daca dupa tragerea aceastei linii imaginare ati observat ceva dubios, componente IT nejustificate sau costuri marite fara sa va dati seama la timp, schimbati firma de Servicii IT!

Cum procedez daca vreau un contract de Externalizare IT cu Next IT Computers ?
    
Nu este nimic mai simplu si rapid. Contactati-ne si va vom face o vizita in care vom realiza o evaluare gratuita a parcului IT, vom face o serie de recomandari preliminarii si vom cauta solutii de imbunatatire si optimizare a sistemului IT&C. In momentul in care avem toate informatiile necesare despre dumneavoastra si despre compania dumneavoastra, un consultant de vanzari o sa va propuna o intalnire in care sa stabiliti detaliile finale legate de contractul ce urmeaza sa il semnati.

 

2007-2011 Next IT Computers. All Rights Reserved
 
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree computers / hardware web templates