Next IT Computers

 

 
PARTENERI
Cyberland
eMAG
Seriale Online
e-Cablu Romania
Radio Net Romania

Instaleaza toolbarul nostru

 

     Calitatea site-ului web al firmei dumneavoastra este perceputa drept calitatea firmei dumneavoastra. Next IT Computers va ofera servicii de web design de inalta calitate la cele mai mici preturi de pe piata, chiar si gratuit.
     Cu noi veti avea un site web in care designul atragator este in perfect echilibru cu functionalitatea, cu navigare simpla si intuitiva, construit dupa cele mai moderne standarde.
     Toate site-urile realizate de noi sunt personalizate, designul site-ului este original iar functiunile site-ului sunt perfect adaptate necesitatilor clientului nostru.
     Pachetul de servicii de web design pe care vi-l oferim include:


     Realizarea site-ului:
 - Structura grafica originala pentru site
 - Realizarea paginilor site-ului folosind HTML, DHTML, JavaScript, CSS, PHP, MySQL, Flash, etc.
 - Editarea si inserarea textului in pagini
 - Procesarea si inserarea imaginilor si a elementelor multimedia necesare
 - Creatie sau prelucrare logo
 - Programarea tuturor aplicatiilor necesare functionarii site-ului
 - Flexibilitate in realizarea designului:

     Dorim ca clientii nostri sa fie perfect multumiti atat de aspectul grafic al site-ului cat si de functionarea sa. Asa incat pe parcursul realizarii site-ului vom efectua oricate modificari vor fi necesare pentru ca site-ul sa raspunda intocmai dorintelor dumneavoastra.
Optimizarea pentru motoarele de cautare:
     Optimizarea paginilor site-ului pentru motoarele de cautare nu este o activitate care incepe dupa construirea lor. Noi va construim site-ul inca de la inceput avand in minte principiile de optimizare si obiectivul ca site-ul sa fie bine plasat in rezultatele cautarilor.
Service 24 de ore, 7 zile pe saptamana
     Veti avea posibilitatea de a lua contact cu noi la orice ora, in fiecare zi, prin e-mail, prin telefon sau personal. Oferim clientilor nostri nu numai numerele de telefon de la firma ci si pe cele personale, astfel incat sa puteti lua legatura cu noi oricand este convenabil pentru dumneavoastra. Ne deplasam la sediul dumneavoastra ori de cate ori apar probleme care nu pot fi rezolvate de la distanta.
     Politica firmei noastre este de a stabili relatii nu doar profesionale ci si prietenesti cu clientii nostri. Intreaga noastra afacere este construita in jurul principiului de a oferi servicii impecabile clientilor nostri!
     Posibilitatea de a vizualiza permanent progresele facute in dezvoltarea site-ului
     Inca din prima faza a proiectului site-ul va fi postat pe serverul nostru, astfel incat sa puteti urmari felul cu lucram. Feed-back-ul dumneavoastra este foarte important pentru noi, astfel incat vom fi bucurosi sa primim orice observatii sau sugestii din partea dumneavoastra pentru ca forma finala a site-ului sa fie exact ceea ce va doriti.

 

     Pentru a stabili o intalnire in vederea unei posibile colaborari, nu ezitati sa ne contactati.

2007-2011 Next IT Computers. All Rights Reserved
 
Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree computers / hardware web templates